Přihlášení
en

Jazyk

  • en
  • de
  • fr
  • es
  • br
  • ru
  • jp
  • kr

Strojový překlad

  • bg
  • cs
  • dk
  • gr
  • hu
  • il
  • it
  • pl
  • se
  • tr

Poznámky k verzi pro verzi: 07.11

V červenci jsme vydali větší verzi pro opravu chyb, než je obvyklé týdenní vydání. Bylo zaměřeno na obtížnější, složitější chyby a optimalizace.

Zde jsou poznámky k verzi, které podrobněji vysvětlují některé změny.

Všechny změny dostupné jako obvykle v changelog.

Podrobnosti o úkolu zobrazené/skryté jsou zapamatovány

Zobrazené nebo skryté podrobnosti úkolu jsou pro každého uživatele zapamatovány v localstorage => podle stavu posledního prohlíženého úkolu.
Před opravou bylo chování výchozího stavu nekonzistentní.

Záznam docházky do nepracovních dnů

Dříve nebylo možné zaznamenávat účast v nepracovních dnech, kdy má aktivita nastavení celé/půl dne, jak je znázorněno níže.
Oprava umožňuje komukoli zaznamenat jakoukoli docházkovou aktivitu v kterýkoli den - aby byla zachována konzistence. Dávejte si však pozor, abyste o víkendu neztráceli prázdniny - to, že je to možné, neznamená, že to musíte využít.

Distribuovaná historie úkolů

Distribuovaný úkol - nadřazený úkol - obsahoval irelevantní historii (zkopírováno z dílčích úkolů)
Nyní je tato historie odstraněna a z dílčích úkolů je zkopírován pouze komentář.

Dva uživatelé aktualizují úlohu stejným úkolem - druhý uživatel nahraje přílohu

Situace, kdy dva uživatelé aktualizují stejný úkol. Druhý uživatel (který uloží aktualizaci jako druhý) obdrží varování o předchozí aktualizaci provedené prvním uživatelem. Příloha nahraná druhým uživatelem není nahrána a upozornění informuje, že byste měli přílohu znovu načíst.
Uložit varování

Po tom varování souboru

Nyní byste měli znovu načíst přílohu.
V předchozích verzích nebylo žádné varování a druhý uživatel si možná neuvědomil, že příloha nebyla nahrána.

Uložené filtry - rozšířené informace

V Administraci >> Správa uložených filtrů
Sloupec Viditelný pro nyní může zobrazovat nejen konkrétní role, ale také to, zda je filtr viditelný pro autora, všechny nebo typy uživatelů.

Gantt - Přetažení úkolu do uzavřeného projektu

Pokud se pokusíte přetáhnout úkol do uzavřeného projektu v globálním ganttu, nebude to povoleno.
V předchozích verzích by byl úkol zrušen a fungoval by, jako by byly změny úspěšně uloženy. Ale ve skutečnosti úkol zůstal v aktuálním projektu.

Pracovní postup - oprávnění vlastních polí - vložená úprava

Dříve jste viděli tlačítko tužky vedle pole, i když vám to nebylo dovoleno změnit - podle nastavení pracovního postupu.
Nyní, pokud vám není povoleno změnit hodnotu, tlačítko neuvidíte.

Vyzkoušejte Easy Redmine v 30denní bezplatné zkušební verzi

Plně vybavené, chráněné SSL, denní zálohy, ve vašem Geo